Over ons

Met ruim 10 jaar ervaring, zijn we gespecialiseerd in buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, spuitwerk, houtrotreparaties en bezitten we uitgebreide kennis op het gebied van verf, sauzen en primers.

Schilderspecialist in Friesland 3 - Bethlehem Schilderwerken
Meer dan alleen vakwerk

Naast het leveren van vakwerk, denken we graag met u mee. Ook voor kleuradvies kunt u bij ons terecht.

Schilderspecialist in Friesland - Bethlehem Schilderwerken
Over Bethlehem Shilderwerken

Met onze ervaren, gedreven en gemotiveerde vakmannen zijn we perfect in staat om aan uw wensen te voldoen.

"Volop aan het ontwikkelen op het gebied van innovatieve technieken"

Momenteel bestaat mijn bedrijf uit drie personeelsleden waarvan één op oproepbasis. De behoefte aan vakmanschap en duurzaam schilderwerk blijft groeien waardoor een personeelsuitbreiding op kort termijn niet uit te sluiten is.

Momenteel ben ik en mijn team zich volop aan het ontwikkelen op het gebied van innovatieve technieken zoals spuitwerk, wandpleister en houtrot reparatie doormiddel van epoxy. Door continue aandacht in deze ontwikkelingen maken we grote stappen in kwaliteit en duurzaamheid.

Hiernaast zijn we in staat om binnen uw eigen ruimte te visualiseren hoe een bepaalde kleur op uw muur of ruimte zou kunnen staan alvorens deze aan te brengen. Hierdoor bent u in staat een weloverwogen keuze te maken uit het door ons aan te brengen kleurenpalet. 

Zoekt u een duurzame schilder die staat voor zijn geleverde werk, neem dan contact op, zodat we kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Spuitwerk

In tegenstelling tot een roller, wordt de verf op de muren gespoten en zo vernevelt. Op deze manier blijft er geen structuur achter wat zorgt voor een erg strak eindresultaat. Gladde muren geven een strakke afwerking en geeft uw kamer visueel meer ruimte.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ontvang zo spoedig mogelijk een offerte

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Voor een goede offerte is het belangrijk om zo gedetailleerd mogelijk alle gegevens in te vullen.