Renovlies & Fotobehang behanger in Leeuwarden en omstreken

Bent u op zoek naar mooie, strakke en vooral betaalbare wandafwerking? Renovlies behang is dé oplossing voor uw woning.

Fotobehang of patroonbehang is de decoratieve oplossing en is in allerlei thema’s verkrijgbaar. Bovendien siert het iedere ruimte in huis. 

— Per direct inzetbaar voor renovlies & fotobehang behangen!

Renovlies - Behangwerk

Renovlies
Renovlies scheurt niet, is voordeliger en veel sneller aangebracht dan stucwerk. Door jarenlange ervaring in renovlies, glasweefsel en glasvlies behang hebben wij de beste manier gevonden om uw wanden zo strak mogelijk te maken. De kwaliteit en klantwens staat bij ons voorop. Met de lage prijs is renovlies behang daarom de beste oplossing voor strakke wanden!

Burenkorting
Daarnaast bieden we bij Bethlehem & Wijtzes ook collectieve kortingen aan bij nieuwbouwprojecten. Hoe meer toekomstige buren van u kiezen voor Bethlehem & Wijtzes, des te lager de prijs voor alle bewoners wordt. Dat betekent strakke wandafwerking tegen een nog lagere prijs. Het loont dus zeker om uw buren te overtuigen voor ons renovlies behang te kiezen. Zo profiteert u allemaal van de hoogste kwaliteit en de laagste prijs.

Neem contact op voor de kortingsmogelijkheden bij uw nieuwbouwproject!

Fotobehang – Patroonbehang
Foto/patroon behangen is bijvoorbeeld mogelijk in uw woonkamer net als in de slaapkamer. Wij regelen het! Ook een lange gang of grote hal leent zich perfect voor fotobehang. Het is mogelijk om alle muren in een kamer ermee te behangen. Of slechts een enkele muur om het fotobehang eruit te laten springen.

Onze werkwijze

Wij zijn van de persoonlijke aandacht. Jij moet je thuis voelen in jouw huis, dus wij luisteren naar jouw gevoel. Daarom vinden we het fijn om altijd eerst langs te komen voor een persoonlijk gesprek, waarin we de tijd nemen om naar jouw wensen te luisteren. 

Op deze manier kunnen we samen met jou de juiste werkwijze, voor de juiste prijs bepalen. Ook tijdens onze werkzaamheden, blijven we met jou meedenken voor eventuele verbeteringen of aanpassingen. Ons doel is om samen tot een optimaal resultaat te komen!

Volg de stappen en start jouw project

Bekijk eens ons werk

Om een beeld van ons te krijgen, laten we je graag een paar foto’s zien van ons behangwerk.

Wat zeggen onze klanten?

Bij Bethlehem Schilderwerken streven we naar kwaliteit. Jouw mening is het enige wat telt! Kijk maar wat onze klanten zeggen: 

google logoBethlehem SchilderwerkenBethlehem Schilderwerken
4.9 - Gebaseerd op 82 Beoordelingen

Een greep uit onze statistieken

1
Jaar ervaring
1 +
Huizen geschilderd
1 +
Tevreden klanten

Contact

Om je verder te helpen, komen we graag met je in contact. Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur vrijblijvend contact met je op.

Je gegevens worden veilig opgeslagen, niet aan derden verspreid en we beloven je niet te spammen (daar hebben we zelf ook een hekel aan)

Bethlehem Schilderwerken

Schilder in Leeuwarden, Friesland Hollanderdijk 36, 8932 GK
Leeuwarden

Telefoonnummer: 06 40630804
E-mailadres: info@bethlehemschilderwerken.nl

KVK-nummer 71279857

Volg ons op Social Media

Google Beoordelingen

google logoBethlehem SchilderwerkenBethlehem Schilderwerken
4.9 - Gebaseerd op 82 Beoordelingen